DXR (Disseny per al Reciclatge)

L’any 2011 en col·laboració  amb l’Escola Municipal d’Art d’Igualada, l’empresa Ultramagic i l’estudi de disseny Espai Gràfic vaig presentar el projecte “Iglú de vent”. Projecte, que  fou seleccionat  per l’edició del catàleg i l’exposició en el VI premi de DISSENY PER AL RECICLATGE . Organitzat per la Generalitat de Catalunya i l’Agència de Residus, en l’apartat de Projectes.

Per presentar un primer prototip d’envelat efímer fabricat a partir de l’embolcall d’un globus aerostàtic.

Aquesta entrada ha esta publicada en Concurs, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: DXR (Disseny per al Reciclatge)

  1. Yudhi diu:

    Enhorabuena!!! Impresionada por el nivel del alumnado.Los troajabs son geniales, esta gente tiene un futuro muy prometedor!!Orgullosa de ver como evoluciona la escuela y de haber tenido la suerte de formarme en ella!!!Un saludo a todos y un abrazo enorme a todos mis porfes y excompis de clase!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *