Iglús de llum / Campanya de Nadal a Igualada

IGUALADA COMERÇ PRESENTA LA CAMPANYA DE NADAL I REIS ‘15/’16

Com ja és habitual per aquestes dates, Igualada Comerç ha preparat una nova Campanya de Nadal i Reis.

Pels dies més atractius comercialment, el 19 i 20 de desembre, com també el 2, 3 i 4 de gener de 2016, es crearan múltiples escenaris, on hi haurà més de 30 activitats familiars, tant al matí, com a la tarda. A més a més, durant les tardes, les activitats es realitzaran dins d’espectaculars iglús.

Amb objectiu d’identificar i també per decorar els comerços d’Igualada Comerç l’entitat ha repartit uns estels exclusius d’aquesta campanya, per penjar als aparadors i/o portes d’entrada. També s’han distribuït els estels més petits, amb la informació, horaris i situació d’aquestes 32 activitats per repartir entre els clients i que també poden servir com decoració nadalenca.

Les més 30 activitats estan dividides en 9 propostes artístiques que s’aniran repetint en diferents espais. Hi haurà gresca i idees per a tothom per passar d’allò més bé!

Des de la Charanga Nadalenca, cançons nadalenques amb una piano de cua, tallers de Break Dance i de Hip Hop, en què els monitors interactuen amb la gent. Naturalment, no hi faltaran els grups de cant coral de nadales, com tampoc projecció de pel·lícules infantils, curts animats pels petits, projectats directament sobre l’iglú de vent, una experiència singular i única. Hi haurà el taller de Ioga, una estona de pau i relaxament, també el Conta Contes, per petits i no tan petits i per dinal les sessions d’espinning, per no passar fred.

Des de l’organització sobretot conviden als igualadins a l’espectacular actuació sorpresa de cercavila el dissabte, dia 19 de desembre i el dissabte, dia 2 de gener per tota la zona comercial de la ciutat.

Amb aquest nodrit programa, els comerços d’Igualada volen desitjar un Bon Nadal i Felices Festes.
Jovan Trisic
Gerent d’Igualada Comerç0-1 0

NP IGUALADA COMERÇ 14.12.’15 (Campanya de Nadal i Reis’15)
Aquesta entrada ha esta publicada en General, Igualada, Premsa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *