Iglú de vent amb el FAD: The Barcelona Festival of All Design

unnamed

 

El FAD ha produït un video de 10 minuts que recull una crònica de l’Assaig General, el dinar sostenible que va organitzar el passat 11 de juny de 2016, a través d’entrevistes i imatges de l’aconteixement, des del moment de gestació de la idea, al seu desenvolupament i les conclusions que s’hi desprenen. Una experiència innovadora en un nou format, l’assaig, que ha permès la implicació de múltiples actors i posar la disciplina del disseny al servei de la societat que ens envolta a través d’una problemàtica que ens afecta a tots: la manca de sostenibilitat en el sistema alimentari actual.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *